X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Plahotniuc sparge tăcerea: ce spune despre acuzațiile ce i se aduc

7 noi. 2017,, 11:38   Politică
9681 20

„Un scenariu regizat aidoma celor de la Holywood”, astfel a calificat liderul PDM, Vlad Plahotniuc, afirmațiile interlopului Vitalie Proca, condamnat la închisoare în România, notează NOI.md.

Potrivit lui Plahotniuc, regizori ai acestui episod murdar, a cărui țintă a fost, se ascund peste hotarele țării.

„Datorită faptului că am avut o săptămîna activă la capitolul reacții și declarații aberante, înțeleg că așteptați comentariile mele referitoare la aceste declarații. Opinia publică a auzit întîi ce spune un criminal condamnat la 21 de ani în România, apoi a auzit cum analizează spusele criminalului și împărtășește poziția acestuia Maia Sandu, apoi un alt expert în interpretarea vorbelor criminalilor, Igor Dodon, a completat cu o abordare filozofică”, a comentat astăzi Vlad Plahotniuc.

Politicianul se arată convins că, prin aceste atacuri, oponenții politici încearcă să lovească în imaginea formațiunii sale.

„Regizori ai acestui episod murdar, «curajoșii» care se ascund peste hotarele țării, au ajuns să fie total lipsiți de imaginație și de teme de atac și fabrică deja adevărate scenarii aidoma celor de la Holywood. Oponenții au lovit tot timpul în partidul nostru atunci cînd a fost puternic. Noi o să avem grijă ca concurenți noștri să aibă tot timpul ocupație”, a subliniat Plahotniuc, precizînd că este de datoria organelor de drept să ancheteze acest caz.


„Restul trebuie să lămurească timpul și instituțiile de drept, atît referitor la regizorii acestui scenariu fals, cît și la cei care l-au promovat”, a conchis liderul democraților.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?