Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Salvatorii luptă cu focul izbucnit într-o mașină (VIDEO)

6 noi. 2017,, 12:00   Societate
2266 0

În perioada 3-6 noiembrie 2017, Salvatorii Detașamentului Căutare Salvare nr.1 din mun. Chișinău își testează capacitățile de intervenție la stingerea incendiilor produse în autovehicule, notează NOI.md.

Pompierii participă la antrenamente cu scopul consolidării deprinderilor la organizarea intervenției, dar și a acțiunilor practice de stingere a incendiilor izbucnite în autoturisme. În cadrul exercițiului este verificată corectitudinea luării deciziilor și mânuirea echipamentului din dotarea autospecialei de intervenție.

Mai mult, fiecare angajat implicat în aplicații își testează abilitățile tactice în stingerea celor mai dificile arderi care pot afecta mașinile, dar și de salvare a vieții celor care se află în ele.


La exercițiul practic participă inițial 20 de salvatori și pompieri, iar pe viitor, aplicațiile urmează să ia amploare și în alte detașamente din țară.

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, de la începutul anului 2017 pompierii au lichidat peste 200 de incendii în care au fost implicate autoturisme.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?