X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cu cine a purtat prima discuție telefonică noul ministru al Apărării

2 noi. 2017,, 16:00   Politică
3785 1

Ministrul Apărării, Eugen Sturza, a avut astăzi o discuţie telefonică cu omologul său român, Mihai Fifor, notează Noi.md.

Oficialii au vorbit despre stadiul actual al relaţiilor de colaborare moldo-romîne în domeniul apărării şi au făcut un schimb de opinii cu privire la situaţia politică şi regională.

Ministrul Mihai Fifor l-a felicitat pe ministrul Eugen Sturza cu ocazia numirii în funcţie şi i-a urat succes în exercitarea mandatului şi iniţiativele pe care acesta urmează să le realizeze în Ministerul Apărării şi Armata Naţională.

La rîndul său, Eugen Sturza a spus că va depune toate eforturile pentru ca situaţia în Armata Naţională să se îmbunătăţească, iar pentru aceasta îşi va direcţiona priorităţile spre reformarea şi modernizarea instituţiei prin amplificarea cooperării cu partenerii internaţionali şi alinierea instituţiei la standardele occidentale.

Părţile au convenit asupra intensificării dialogului moldo-român pe toate domeniile de interes comun, inclusiv cel de participare comună a militarilor moldoveni şi români la exerciţii internaţionale, dar şi implementarea unor noi proiecte benefice pentru cele două instituţii de apărare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?