X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Scandal la ANI. A fost necesară implicarea poliției pentru ca fostul președinte “să se calmeze”

2 noi. 2017,, 11:41   Politică
7540 1

În temeiul scrisorii oficiale semnate de Președintele Parlamentului Andrian Candu, însoțite de o notă a Comisiei juridice, numiri și imunități a Parlamentului, la 01 noiembrie 2017 în cadrul Autorității Naționale de Integritate a avut loc restabilirea ordinii de drept, anunță Serviciul de presă al instituției, citat de NOI.md


Potrivit sursei, dat fiind faptul că ex-președintele CNI Anatolie Donciu nu era de acord cu scrisoarea semnată de Președintele Parlamentului, nu a executat indicațiile vicepreședintelui Victor Strătilă de a nu influența negativ angajații ANI, a fost solicitată intervenția serviciului operativ al poliției pentru a-l determina pe Anatolie Donciu, să respecte ordinea de drept.


Numai după intervenția poliției Anatolie Donciu s-a conformat cerințelor legale. Totodată, pentru a explica legalitatea acțiunilor sale, Anatolie Donciu a fost citat la Inspectoratul de poliție.


Referitor la acțiunile altor angajați ai ANI, referitoare la incitarea la neîndeplinirea indicațiilor vicepreședintelui Victor Strătilă, se va efectua o anchetă internă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?