X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

A avut loc cea de-a doua ediție a cursei oficiale de noapte – Naturalis HellRun 2017 ©

31 oct. 2017,, 16:40   Afiș
2767 0

Sâmbătă, 28 octombrie, a avut loc cea de-a doua ediție a cursei oficiale de noapte – Naturalis HellRun 2017, dedicate Zilei Tuturor Sfinților.

În seara de sâmbătă, la Grădina Botanică au putut fi observate o mulțime de personaje înfiorătoare: de la eroii filmelor de groază de la Hollywood până la personaje din folclor. Printre cei prezenți la cursă au fost și copiii, pentru care Halloweenul este una dintre cele mai distractive sărbători. Fiecare participant avea un machiaj de Halloween, purta un costum de personaj și se comporta foarte natural în pielea eroului reprezentat.


La cursă, a cărui traseu a trecut prin cele mai întunecate porțiuni ale Grădinii Botanice, au putut participa toți doritorii. Printre participanții la “cursa înfiorătoare” s-au numărat atât sportivi profesioniști, care au parcurs distanța ca pe o simplă etapă de încălzire, cât și amatori ai curselor de alergat, dar și iubitori de petreceri, care au avut un motiv în plus să se deghizeze în costume de poveste sau să-și dea întâlnire cu prietenii la Naturalis HellRun.


Destanța de 4km, preconizată de organizatori, a fost plină de animație “înfricoșătoare”. Alergătorilor le-au ieșit în cale duhuri, vampiri și vrăjitoare. Pe întreg traseul, participanții la Naturalis HellRun au întâlnit simbolul principal al sărbătorii de Halloween – felinare din dovleci, care zâmbeau răutăcios. Organizatorii notează că, de fapt, n-au avut scopul de a-i speria pe toți: “Mai întâi de toate, Halloweenul este o sărbătoare distractivă, unde toată lumea poate fi ceea ce vrea. Dacă am reușit să speriem pe cineva, e bine. Am observat că micii participanți, care au parcurs distanța în egală măsură cu cei adulți, au fost încântați de surprizele noastre”.


La stațiile de alimentare, amplasate la fiecare kilometru, alergătorii au primit surprize dulci și cadouri din partea partenerilor cursei Naturalis HellRun. Iar pe linia de sosire, participanților li s-au înmânat medalii speciale.


La cea de-a doua ediție Naturalis HellRun au participat 400 de persoane, care s-au transformat, doar pentru o seară, în eroi și răufăcători din benzile desenate populare, monștri, fantome și vampiri.


Evenimentul Naturalis HellRun 2017 a fost organizat de către prima organizație sportivă publică Sporter în colaborare cu cel mai popular forum pentru mămici — Mama.md.

Organizatorii aduc mulțumiri partenerului general al evenimentului Naturalis HellRun – compania Naturalis, precum și celorlalți parteneri: Aqua Unica, Hyundai, Tess, Jardin, Energy Fitness Center, Selpak, Sanosan, Stip.md și Birovits.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?