Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

În Crimeea a apărut un semnal referitor la răpirea copilului de către extratereștri

31 oct. 2017,, 05:00   Externe
3483 0

Locuitoarea or. Simferopol, Olga Ciadov, s-a adresat organelor de drept cu o cerere, în care susține că acum ceva timp în urmă, fiul său minor a fost răpit de extratereștri.

Femeia le-a povestit ofițerilor de poliție c, în ziua dispariției băiatului, ea a găsit pe pămînt mănușile băiatului ei, iar pe cer în acel moment au apărut luminile unui obiect misterios. Femeia consideră că obiectul în cauză ar fi fost o farfurie zburătoare. Mama a menționat, fiind încrezută că fiul ei nu putea fugi singur, și faptul că el, potrivit spuselor femeii, care s-a adresat Poliției, a fost răpit de extratereștri. Oamenii legii au refuzat să primească cererea de la femeie, pentru că aceasta se afla în stare de intoxicare alcoolică puternică.

După cum a devenit cunoscut mai tîrziu, fiul Olgăi Ciadov, de 10 ani, a fugit de acasă, fără a-i explica mamei lui cauzele faptei sale. Unde anume a plecat copilul, nu se știe. În prezent, ofițerii de Poliție au început căutările băiatului. Ei interoghează vecinii băiatului și pe colegii de clasă ai acestuia. În prezent, nu a fost încă stabilit locul aflării băiatului.

A fost remarcat faptul că psihologii au vorbit deja cu femeia. Potrivit experților, OZN-ul pe cer, femeia putea să-l vadă, din cauza intoxicării puternice cu alcool sau din cauza stresului, pe care l-a avut atunci cînd a aflat despre dispariția copilului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?