Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Alte 179 de sticle cu alcool, fără acte de proveniență, reținute la vamă

30 oct. 2017,, 14:10   Societate
7438 0

Alte 179 de sticle de divin, de producție autohtonă, transportate fără acte de proveniență, au fost reținute la frontiera de stat, relatează NOI.md.

La sfîrșitul săptămînii trecute, conform unei informații operative, polițiștii de frontieră au efectuat razii în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră ”Soroca”. Astfel, între localitățile Zăluceni-Nimereuca, a fost oprit în trafic un autoturism de model Dacia Logan, la volanul căruia se afla un locuitor al or. Florești, de 36 de ani, iar pasager era un consătean de-al său, de 44 de ani. După verificarea documentelor de identitate, mijlocul de transport a fost supus unui control amănunțit.

În salon și în portbagaj, polițiștii de frontieră au depistat șase cutii, în care erau aranjate 179 de sticle de divin, fără timbru de acciz. Pasagerul, care a declarat că băutura-i aparține, nu a putut însă prezenta documentele de proveniență și însoțire pentru marfă. Din primele cercetări, s-a constatat că divinul ar fi contrafăcut, pentru confirmarea bănuielilor băutura urmează să fie supusă expertizei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?