X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Ostalep admiră patriotismul studenților din Moldova (FOTO)

30 oct. 2017,, 13:10   Societate
2176 0

Fostul ministru adjunct de Externe al Moldovei, Valeriu Ostalep, admiră studenții țării noastre, care studiază la Moscova, remarcînd patriotismul acestora.

El a scris despre acest lucru pe pagina sa de socializare, transmite NOI.md.

"Am avut Noroc să mă întîlnesc cu un grup de studenți de-ai noștri, care studiază la Moscova. Dau dovadă de atît de mult patriotism și interes, au judecata unor oameni adulți, pun întrebări sincere - am văzut acolo mai multe decît în zece ani în Parlamentul moldovean. Sînt mîndru de acești oameni. Îi admir sincer", a menționat Valeriu Ostalep.

Răspunzînd la întrebările utilizatorilor, politologul și diplomatul a povestit că s-a întîlnit la Moscova cu studenții MGIMO, cu cei de la Universitatea de Stat din Moscova, subliniind că DA, aceștia sînt oameni minunați.

Valeriu Ostalep a spus că este gata să meargă și la universitățile din Occident pentru a se întîlni cu studenții noștri moldoveni, ca să poată face comparație.


"Voi pleca, bineînțeles. Imediat, ce voi fi chemat voi merge", a scris el.

Răspunzînd la întrebarea, dacă ar dori să se ducă la București pentru a compara gradul de patriotism al studenților, care învață aici din Republica Moldova, fostul ministru adjunct de Externe i-a scris interlocutorului: "Doriți să organizați? Eu voi veni!"

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?