X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Regalitățile britanice nu au voie să facă fotografii de tip selfie

29 oct. 2017,, 14:01   Externe
5831 0

Există cîteva reguli la Casa Regală a Marii Britanii ce țin de protocolul regal și care nu ar trebui încălcate, indiferent de moment.

Știm cu toții deja că regalitățile nu dau autografe, nu se țin de mînă sau afișează gesturi tandre în public și, în cazul bărbaților, trebuie să ceară permisiunea reginei pentru a cere în căsătorie o iubită. Și lista care dictează comportamentul regalităților în public nu se oprește aici. Cine ar fi crezut că Ducesa de Cambridge, Prințul William și Harry și chiar Charles și Regina Elisabeta nu fac niciodată fotografii de tip selfie, la fel ca toți oamenii de rînd? De ce?

Ei bine, simpatizanții monarhiei pot număra pe degete de cîte ori o regalitate s-a oprit din propria inițiativă pentru un selfie cu un fan. Numai Prințul William a făcut asta o singură dată, fiind o excepție că a lăsat o fetiță de școală să facă un selfie cu el în ziua de Crăciun la Sandringham în 2014.

O fană încerca să facă selfie cu Prințul Charles.

În general, membrii familiei regale îi refuză politicos pe cei care vor să facă selfie cu ei, deoarece se concentrează pe evenimentul la care participă atunci cînd se află în public, respectînd îndatoririle regale. Singurele momente cînd veți vedea un selfie cu membrii familiei regale a Marii Britanii sînt atunci cînd ei sînt surprinși accidental într-o astfel de fotografie. Anul trecut, prințul Harry a recunoscut că „urăște selfiurile”. În timpul unei vizite la Australian War Memorial din Canberra, el a refuzat cererea unui tînăr fan, explicînd: „Nu, urăsc fotografiile de tip selfie. Serios, trebuie să încetezi să mai faci asta, știu că ești tînăr, fotografiile selfie sînt rele. Fac doar o fotografie normală! „

Prințul Harry a făcut un selfie cu două admiratoare.

Și regina Marii Britanii este de aceeași părere, căci se simte „ciudat” atunci cînd are de-a face cu o mulțime de oameni care încearcă să facă fotografii selfie cu ea. Elisabeta a II-a consideră că ar fi lipsit de maniere pentru o regalitate să se uite la un ecran atunci cînd apare public și este în centrul atenției. Cu toate acestea, Kate, William, Harry și chiar Prințul Charles au fost surprinși în astfel de ipostaze, cu persoane care încercau să facă selfie cu ei!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?