X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

În ce țări permisul de conducere se obține extrem de simplu

29 oct. 2017,, 17:33   Externe
10541 0

Cum se face că la noi mulți dintre cei care susțin examenul pentru permisul de conducere zic că e dificil, în alte părți ale lumii acest examen pare o simplă formalitate?

Ajutați fiind de echipa Catanis am decis să vedem care sunt țările cu cele mai ușoare examene practice pentru permis.

India. În majoritatea regiunilor din India nu sunt poligoane special amenajate pentru un examen practic. Astfel, sunt două proceduri de petrecere a examenului practic.

Prima presupune următorul traseu: viitorul șofer trebuie să conducă mașina circa 10 metri înainte și apoi pe aceeași distanță să dea mașina înapoi cu spatele. Atât, examenul a fost susținut.

A doua procedură folosită: viitorul șofer pornește automobilul, conduce câteva zeci de metri, cotește la stânga, apoi la dreapta, înainte și stop. Examenul a fost susținut cu brio.


Rwanda. Țara din Africa Centrală ar putea avea titlul de cea mai scurtă distanță parcursă pentru un examen practic pentru permisul de conducere. Procedura este următoarea: automobilul se află într-un loc de parcare improvizat, ce are din față și spate automobile. Sarcina șoferului este să scoată mașina din acel loc improvizat de parcare.

Egipt. O altă țară din Africa cu examen relativ ușor. Doritorul de a obține permisul trebuie să conducă automobilul pe o distanță scurtă, traseu sub forma literei „U” și asta este tot ce trebuie să facă.

Egiptenii spun că dacă ești șofer în Egipt, poți conduce oriunde în lume. Zic asta din cauza traficului foarte intens mai ales din capitala Cairo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?