Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ar putea înfunda închisoarea pentru 15 ani

20 oct. 2017,, 16:10   Societate
2433 0

Oamenii legii au anihilat activitatea unui grup criminal specializat în punerea în circulație a drogurilor în proporții deosebit de mari, notează NOI.md.

S-a stabilit că o grupare infracțională, constituită din 5 membri, practica vinderea pe piața ilicită din mun. Bălți a drogurilor în proporții deosebit de mari, și anume stupefiante în formă de heroină și marijuana.

Pe 18 octombrie curent, ofițerii SPIA al MAI și procurorii PCCOCS au efectuat 13 percheziții în mun. Bălți, ca urmare fiind depistate și ridicate droguri în proporții deosebit de mari, pregătite pentru comercializare. Descinderile s-au soldat cu reținerea celor 5 membri identificați ai grupului criminal organizat.

Învinuiții au vîrsta cuprinsă între 20 și 52 de ani, toți anterior condamnați pentru punerea în circulație a drogurilor, iar unul dintre ei este angajat al unui ONG care are drept scop ajutorarea persoanelor dependente de droguri.

Dacă vor fi găsiți vinovați de comiterea infracțiunilor de care sînt acuzate, persoanele riscă pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de pînă la 15 ani privațiune de libertate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?