X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

De HellRun, nu uitați lanternele acasă, iar cei mici își pot lua bicicletele și trotinetele ©

20 oct. 2017,, 12:10   Afiș
2550 0

HellRun este singura cursă oficială de noapte din Republica Moldova, dedicată Halloween-ului.

Evenimentul va începe la ora 18:00, startul va fi dat la ora 20:00, iar traseul cursei de alergare trece prin cele mai misterioase și întunecate alei ale Grădinii Botanice. Respectiv, participanții vor avea nevoie de lumină suplimentară pentru ca să-și asigure o vizibilitate bună. În acest scop, fiecare alergător trebuie să aibă cu el o lanternă!

Totodată, este dificil pentru un copil să depășească distanța de 4 km, însă această însărcinare va deveni mai simplă dacă picii vor folosi un mijloc de transport pentru a colecta toate cadourile cursei HellRun alături de părinți. Respectiv, cei mai mici participanți ai cursei pot parcurge distanța pe biciclete și trotinete.

Cursa costumată HellRun 2017 va avea loc în data de 28 octombrie. Pentru a participa la cea mai „fioroasă” cursă de alergare dedicată Halloween-ului, trebuie să vă înregistrațiaici. Numărul participanților este limitat, iar pentru a vă asigura că familia Dvs va fi în cadrul evenimentului, vă puteți confirma participarea achitând taxa în oficiu (str. Ion Neculce, 5).

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?