X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O tînără din Orhei și-a expus portretele în Galeria din Paris

21 oct. 2017,, 13:30   Societate
5524 0

Carré d’artistes gallerie… Așa se numește galeria la care pot fi găsite potretele în acril, semnate de pictorița Nicoleta Vacaru.

Galeria se află chiar în centrul istoric al orașului Paris, pe strada 29 Rue Vieille du Temple.

„Am mai avut expoziții în Franța, în 2015 și 2016, în Nantes, Ancenis și Messac, însă lucrările au fost expuse atunci în vinării și restaurante. Aveam o colaborare cu un exportator de vinuri și pictasem etichetele pentru sticle. Așadar, o expoziție într-o galerie e cu totul altceva! Cînd mă plimbam pe străzile Parisului la acea vreme, puteam doar să visez la o expoziție într-o galerie. Mă bucur atît de mult că visul meu a devenit realitate.”

Expoziția la Carré d’artistes la galaria Le Marais a fost inaugurată la începutul lunii și va fi deschisă pentru public pînă în luna ianuarie.

Nicoleta Vacaru are 30 de ani, este originară din Orhei, unde a făcut școala de pictură. A studiat arhitectura la UTM și a pictat etichete de autor pentru vinuri exportate în Franța. 4 picturi în acril și cafea ale artistei înfrumusețează vinul moldovenesc servit pe meleagurile lui Honore de Balzac.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?