Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Lupta roboților giganți a devenit bun public pe rețele (VIDEO)

20 oct. 2017,, 01:30   Externe
3290 0

Prima bătălie din istoria roboților gigantici pilotați a avut loc la o fabrică de oțel abandonată din Japonia.

Două mașini americane - Iron Glory și Eagle Prime - au fost construite de Compania MegaBots. Acestea au fost rivalele robotului de luptă Kuratas, elaborat de Suidobashi Heavy Industry. Videoclipul luptei a fost publicat pe rețelele de socializare și a început să cîștige vertiginos popularitate.

Lupta a constat din două dueluri. În prima luptă s-au înfruntat Iron Glory, înarmat cu pistoale pneumatice, și Kuratas, care are un pumn mare din oțel. Lupta s-a încheiat cu victoria ultimului.

În cel de-al doilea duel împotriva robotului japonez a luptat Eagle Prime. Apropiindu-se piept la piept unul de celălalt, roboții s-au blocat, în următoarea rundă însă robotul american a folosit un imens ferestrău cu motor de ardere internă. Ca rezultat, echipa japoneză și-a recunoscut înfrîngerea.


Deși în timpul filmărilor luptei au fost folosite multe elemente de producție, fiind montate scene, creatorii show-ului speră că meciul va constitui un imbold pentru crearea unui nou tip de sport cu participarea roboților de luptă giganți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?