X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Soților din Marea Britanie le-a fost furat cîștigul la loterie

14 oct. 2017,, 01:30   Externe
5525 2

Cîștigul în sumă de 100.000 de lire, obținut în urma tragerii la sorți a Loteriei Naționale a Marii Britanii, mai nu i-a costat viața pe soții, care au fost jefuiți de către criminali, scrie The Daily Mail.

Britanicul Lee Davis și soția lui, Carianne Copstick, de la Wolverhampton, au ghicit toate cele șase numere ale biletului de loterie, reușind să cheltuie cea mai mare parte a cîștigului pentru cumpărarea unei case, dar, de asemenea, pentru nuntă.

Hoții care au dat buzna noaptea în casa lor cu pistoale și cuțite nu le-au permis să se bucure în continuare de fericirea lor neașteptată. Prada lor au devenit bijuteriile în valoare de aproximativ 12 mii de lire sterline, precum și smartphone-urile. Criminalii au luat toate lucrurile valoroase, pe care le-au găsit, inclusiv cerceii cumpărați către ziua de naștere a fiicei lor.

Deoarece atacul a fost rapid și bine calculat, poliția presupune că s-a întîmplat acest lucru cu ajutorul cuiva din anturajul soților. Lor personal le este greu să bănuiască pe cineva, recunoscînd doar că după ce au cîștigat au oferit cu plăcere interviuri ziarelor locale.

În septembrie, alți britanici au avut ghinion: la Rio de Janeiro au fost atacați în scopul de a fi jefuiți participanții duetului Pet Shop Boys. Incidentul a avut loc pe malul lacului Copacabana, în cea mai populară zonă turistică a orașului.


Chris Lowe și Neil Tennant se plimbau pe acolo, fără gărzile de corp, cînd au fost atacați de patru persoane, travestiți, înarmați cu cuțite. Sub amenințarea violențelor, muzicienilor le-au fost furați banii și telefoanele mobile. Victimele nu au depus plîngeri la Poliție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?