X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Regele show-urilor floristice a înmiresmat Palatul Republicii (VIDEO)

11 oct. 2017,, 15:02   Societate
5183 0

Regele show-urilor floristice din Spania, Portugalia, Ucraina, Rusia, Belgia, Mexico, Brazilia, Guatemala, Las Vegas, Taiwan, Argentina, Italia a înmiresmat Palatul Republicii, relatează NOI.md.

Show-ul floristic al celui mai iscusit florist din lume, Araik Galstyan, a avut lor în cadrul „Primei Expozitii Internațional-Industriale Expo Russia-Moldova 2017”. Acesta este primul show de acest gen prezentat în țara noastră, care i-a reunit pe iubitorii de flori, dar și pe cei care transformă floristica în artă.

Datorita numelui cunoscut al lui Araik Galstyan, impactul evenimentului a fost unul grandios, adunînd sute de spectatori.

Floristul de talie internațională a mărturisit că s-a îndrăgostit de Moldova și își dorește cît de curînd să revină înapoi.


„Am primit o satisfacție enormă! Un mare mulțumesc pentru Moldova, pentru felul cum am fost primit și pentru cei care au venit să ne privească show-ul. Am încercat să le arăt celor de aici cum poate fi construit un show floristic, care sînt tendințele și culorile din acest sezon. În plus, am găsit aici și un material nemaiîntîlnit în lume, și anume poliesterul roz, pe care nu l-am mai văzut nicăieri”, a afirmat Araik Galstyan.

Evenimentul a fost susținut de Ministerul Industriei și Comerțului al Federației Ruse, Ambasada Rusiei în Republica Moldova, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova ș.a.

Carolina Tihohod, coorganizatoare al show-ului floristic și director general al Events an Tourism Agency Mille Fiori, a menționat anterior că astfel de evenimente sînt unice.

Pe de altă parte, Ludmila Polisețcaia, fondatoarea Agenției Aster Club din or. Roma și coorganizatoare a evenimentului, susține că astfel de show-uri reprezintă o oportunitate în plus de a promova Republica Moldova.

„Show-ul de astăzi înseamnă o noutate exclusivă, înseamnă un eveniment care nu a mai avut loc la noi în țară și sperăm să fie unul dintre cele care vor continua. Este o carte de vizită pentru Moldova”, a mărturisit Ludmila Polisețcaia.

La realizarea show-ului floristic au contribuit și floriști din afara țării, dar și din Moldova, care, pe parcursul a trei zile, au participat și la un workshop susținut de Araik Galstyan.

„Sînt posibilități de a crește, de a cunoaște tendințe și viziuni noi. În cele trei zile de pregătire a show-ului, am învățat multe lucruri noi”, a relatat Marina Burghiu, participantă la workshopul organizat de Agenția Mille Fiori.

„Este o experiență deosebită, deoarece a fost plină de emoții, am cunoscut tehnici noi, a fost ceva interesant”, a mărturisit o altă participantă a workshopului.

Pentru Natalia Postolati, organizatoare de evenimente, astfel de show-uri sînt importante, în special pentru că oferă un plus de experiență.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?