Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

De ce trebuie să adăugăm lămîie în ceai

16 oct. 2017,, 02:03   Societate
3913 0

Viața noastră constă dintr-o multitudine de combinații care mai bune care mai rele…

Pentru a profita doar de latura bună, e nevoie să știm bine ce cu ce se potrivește.

Combinația bună se referă atît la oameni cînd alegem perechea potrivită pe viață sau prietenii simpli dar ne referim și la combinația alimentelor.

Dacă știm să îmbinăm bine alimentele vom rezolva multe probleme de sănătate și vom preveni multe boli cauzate anume pe urma unui regim nesănătos.

Nu tot ce e bun este și folositor, trebuie să luăm aminte!


Una din combinațiile îndrăgite de mulți, mai ales acum că a venit vremea rece, este, Ceaiul cu lămîie.

Ceaiul cu lămîie ajută la detoxifierea organismului, la prevenirea virușilor, întărirea imunității, reglarea florei intestinale și perfecționarea digestiei.

Vitamina C din lămîie previne îmbătrînirea, conferă elasticitate pielii, elimină bacteriile din organism, ne împrospătează și energizează.

Este bine de știut că în cazul în care suferim de boli gastrice sau ulcer consumul de lămîie este strict interzis, precum poate irita sucul gastric, astfel agravînd starea sănătății.

Pentru un efect mai de durată, mai favorabil și chiar și mai gustos, se recomandă consumul de ceai cu lămîie și miere naturală.

Mierea este și ea un puternic antioxidant, antibacterian și antiinflamator, care previne multe boli, viruși și tratează de răceli, desfundă sinușii și normalizează starea sănătății noastre.

Nu ezitați să profitați de vremea rece și să vă întăriți cu o ceașcă de ceai cu miere și lămîie. Deliciul numărul 1 al sezonului rece!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?