X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Ce a făcut acest taximetrist întrece orice limită

4 oct. 2017,, 11:00   Capitala
4526 0

Un taximetrist aghezmuit dea binelea, care se deplasa cu viteză excesivă chiar în inima capitalei, a fost reținut de polițiști, relatează NOI.md.

După o testare cu alcooltestul, s-a constatat că vaporii de alcool în aerul expirat erau de 0.89 mg/l , ceea ce a dovedit că acesta era beat criță. Mai mult decît atît, taximetristul mai avea și doi pasageri.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 3 spetembrie. Bărbatul a fost condus la Dispensarul Narcologic pentru a fi efectuate toate procedurile de rigoare.

Conducătorul auto este documentat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat. Conform legislației, riscă o amendă de la 37 500 la 42 500 de lei cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

INP recomandă cetățenilor că atunci cînd apelează la companiile de taxi să fie prundenți atunci cînd urcă în mașină, iar în cazul în care observă un comportament dubios din partea taximetristului, să sune la numărul 902.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?