Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Motorina se scumpește și mai mult, dar benzina se ieftinește!

3 oct. 2017,, 12:50   Economie
3320 0

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a publicat astăzi pe pagina web oficială noi prețuri plafon de comercializare cu amănuntul a carburanților în perioada 4 - 17 octombrie.

Astfel, pentru benzină auto Premium-95 cu cifra octanică de minimum 95 s-a stabilit prețul de – 17,20 lei/litrul, cu 31 bani mai mic decât cel stabilit anterior, iar pentru motorină — 15,41 lei/litrul, un preț mai mare cu 21 de bani decât cel stabilit pentru două săptămâni, până în ziua de astăzi.

În aceeași zi, fiecare operator de pe piața produselor petroliere trebuie să determine, reieșind din prețurile plafon stabilite de ANRE, prețurile de comercializare cu amănuntul a produselor respective, să le publice pe pagina sa web și să le afișeze pe panourile informative de la stațiile de alimentare.

Prețurile stabilite de operatori vor intra în vigoare și se vor aplica pentru toți consumatorii, începând cu ziua de miercuri, ora 00.01 noaptea. Operatorii nu au dreptul să comercializeze cu amănuntul carburanții la prețuri mai mari decât prețurile plafon stabilite de ANRE

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?