Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Un moldovean a întors două scaune la “Vocea României” (VIDEO)

30 sep. 2017,, 14:00   Showbiz
4614 0

Două scaune s-au întors la concursul muzical "Vocea României" pentru moldoveanul Dima Trofim, care a cîntat o piesă cîștigătoare la Eurovision, "Fairytale" a lui Alexandr Rybak.

Dima a cîntat din spatele cortinei și a întors două scaune, pe Smiley și Loredana. Smiley i-a oferit o carieră muzicală, așa cum au acum unii colegi ai săi din LaLa Band la HaHaHa Production.

Încercînd să-l convingă, Smiley i-a spus că: „Nu te-am mai văzut de înd s-a terminat LaLa Band, deși lucrez și cu Sore, și cu Liviu Teodorescu și mă întreb de ce nu faci pasul evident pe care ar trebui să-l faci. Lasă-mă să te ajut să nu calci strîmb”

Dima Trofim a devenit celebru în 2011, cînd Pro TV a difuzat serialul ”Pariu cu viața”, Dima care are acum 28 de ani, le-a povestit concurenților că a încercat și altceva în viață, a intrat în afaceri, dar acum vrea să se întoarcă în muzică.


Interpret s-a născut la Chișinău, a participat prima dată în 2008 la showul “Fabrica de Staruri” din Chișinău, apoi a devenit celebru în ”Pariu cu viața”. În 2013, a fost la “Dansez pentru tine”, în 2015, la “Ferma vedetelor”, iar în 2016 a trecut şi la concurenţă, la “Te cunosc de undeva”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?