Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Două femei, victime ale unei escrocherii pe Odnoklassniki

28 sep. 2017,, 17:10   Societate
2702 0

În urma măsurilor speciale efectuate de către ofițerii de investigaţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Hîncești au fost reținute două persoane pentru escrocherii, comunică NOI.md.

Suspecții, avînd scopul însușirii bunurilor altei persoane, au clonat contul unei femei din rețeaua de socializare „Odnoklassniki”, prin intermediul căruia au făcut legătura cu o prietenă de a acesteia, pe care au determinat-o să le transmită 500 de euro.

Suma de bani a fost transmisă prin intermediul unui taximetrist. După transmitere, suspectul a fost reținut și, din automobilul ultimului, au fost ridicați 450 de euro. Bărbatul este reţinut pentru 72 de ore şi, dacă va fi găsit vinovat, el riscă amendă în mărime de la 850 la 1350 de unităţi convenţionale sau închisoare de la 2 la 6 ani.

În acest context, Poliția recomandă: securizați-vă conturile pe rețelele de socializare; fiți vigilenți atunci cînd sînteți abordați de persoane necunoscute; nu oferiți informații peronale despre rude, prieteni; nu răspundeți la cereri de prietenie care vă trezesc suspiciuni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?