Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Filip vrea ordine în parcul central din capitală

27 sep. 2017,, 15:40   Capitala
2579 1

Pavel Filip s-a arătat indignat de tabloul pe care l-a văzut în Grădin Publică „Ștefan Cel Mare” din capitală, care, în opinia lui, și-a pierdut aspectul estetic, informează NOI.md.

„Nu am văzut cel mai frumos tablou în parcul central. Am vrut să semnalez această problemă. Am văzut ghișee, comercianți în parc, Aleea Clasicilor practic distrusă, arborii într-o stare deplorabilă, carusele - nu cred că este locul lor în parc. Nu facem altceva decît să distrugem acest parc”, a spus indignat Filip la ședința de astăzi a Guvernului.

El a expediat conducerii Primăriei un demers prin care cere verificarea agenților economici care activează în parcul din centrul capitalei. Totodată, premierul a cerut intervenția Inspectoratului General al Poliției.

„E cazul să fie întreprinse niște acțiuni ferme pentru protejarea monumentelor cultural-istorice. Parcul central este o zonă prioritară în centrul orașului. Inspectoratul General să verifice dacă sînt toate autorizațiile. Ghișeele cu produse alimentare, chiar și înghețata ar putea fi vîndută la periferia parcului, nu este neapărat să fie vîndută pe întreg teritoriul parcului”, a adăugat Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?