X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un mistreţ l-a ”terorizat” timp de o oră pe un pescar (VIDEO)

27 sep. 2017,, 03:00   Externe
9147 2

În Ungaria pescarul Christoph Fisher era cît pe ce să devină prada unui mistreţ, cînd a venit la locul preferat de odihnă de pe malul Dunării, în apropiere de Visegrád.

Peste 10 minute după ce bărbatul s-a aranjat să înceapă pescuitul, a observat un mistreț sălbatic. Animalul, la început, l-a urmărit de departe, apoi a încercat să-i impună pescarului compania sa.

„Cînd i-am acordat din nou atenţie, el era la trei metri de mine, în iarbă, şi se apropia cu siguranţă. Eu am apreciat posibilele acţiuni: ori sar în apă şi înot, ori încerc să-l ocolesc din dreapta”, a relatat mai tîrziu Christoph Fisher.

Atunci pescarul a hotărît să-i sustragă atenţia mistreţului: el a aruncat în direcţia lui tartinele sale, iar personal s-a aruncat prin iarba înaltă spre automobil. Speranţa de a se ascunde în salon nu s-a îndreptăţit: mistreţul peste cîteva minute a apărut lîngă automobil.


Atunci Christoph s-a mişcat din loc, dar mistreţul nicidecum nu se liniştea. Potrivit bărbatului, mistreţul a lovit timp de 50 de minute în maşina lui, împingînd-o și blocînd drumul.

În cele din urmă, pescarul a reuşit totuşi să se debaraseze de urmăritorul enervant. El a aşteptat o oră, apoi s-a întors la locul odihnei ratate ca să-şi ia undiţele. Totodată, bărbatul a descoperit cu uimire tartinele neatinse, cu care el încerca „să-l îmbuneze” pe mistreţul insistent.

Acest incident straniu bărbatul l-a filmat şi mai tîrziu a publicat filmuleţul pe reţelele sociale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?