Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Se întîmplă în Moldova! Un partid a rămas fără nici un membru!

22 sep. 2017,, 15:01   Politică
5957 2

Se pare că în lista partidelor politice înregistrate la Ministerul Justiției există un partid cu zero membri – arată o analiză efectuată de TRIBUNA.

Astfel, analizînd rapoartele privind gestiunea financiară depuse de partide la CEC, constatăm că Partidul „Moldova Unită – Единая Молдова”, la categoria membri de partid nu a indicat nimic.

Solicitați de TRIBUNA, responsabilii din cadrul Direcției comunicare, relații publice și mass-media a CEC au precizat că partidul indică că are zero membri.

Anterior, într-un interviu acordat portalului nostru, fiind rugat să facă lumină în cazul Partidului „Moldova Unită-Единая Молдова”, al cărui lider este încă oficial, deputatul Vladimir Țurcan a declarat că a aderat la socialiști și deja deține și carnet de membru al PSRM.

„Pe parcursul acestor ani am ajuns la concluzia că, consolidarea reală a stîngii trebuie să fie făcută conștient, să fie făcută atunci cînd noi vedem că într-adevăr este consolidarea echipelor. O bună parte dintre cei care au fost alături de mine în cadrul Partidului „Moldova Unită”, astăzi sînt în PSRM. Mă mîndresc că oamenii aceștia, sînt în rîndurile PSRM, unii chiar sînt și foarte activi. Activitatea partidului este conservată. Modificările respective, dacă nu s-au făcut, eu am să mă adresez la colegii care au rămas ca să facă aceste modificări. O bună parte din partidele înregistrate la Ministerul Justiției sînt conservate – asta-i realitatea Moldovei”, a precizat Țurcan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?