X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Polițiștii își propun să fluidizeze traficul rutier în capitală

22 sep. 2017,, 11:32   Capitala
2718 0

Oamenii legii de comun cu autorităţile publice locale își propun să întreprindă o serie de acțiuni care au drept scop fluidizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor rutiere în capitală, notează NOI.md.

În acest sens, la data de 21 septembrie curent a fost convocată şedinţa de lucru cu participarea reprezentanţilor Direcţiei Generale Transport Public şi Căi de Comunicaţii din cadrul Primăriei mun.Chişinău, Inspectoratul Naţional de Patrulare, IP Chişinău-proiect şi Ned Sistem.

În catrul şedinţei s-au pus în discuţie problematica marcajului rutier şi fluidizarea traficului rutier şi anume la intersecţiile : str. Hristo-Botiev- Tudor . Strişca, şos. Balcani (Dumbrava), str. Liviu Deleanu, semafoarele la intersecţiile aglomerate.

Respectiv, poliţiştii vor continua examinarea şi implementarea soluţiilor de acest gen la toate intersecţiile ce necesită amenajare corespunzătoare.

    0
    0
    0
    0
    0

    Adăuga comentariu

    500

    Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

    Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?