Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Moldcell și Abonament YOU la festivalul Urban Vibes ©

22 sep. 2017,, 10:25   Business
14395 0

Hey, YOU, în sfârşit, ne-am cunoscut! Te-am zărit în mulțime, la cel mai cool eveniment de artă urbană – Urban Vibes!

Tânăr, rebel, talentat şi ambițios, ai dansat, ai creat cele mai impresionante graffiti, te-ai distrat pe cinste şi ne-ai povestit, cum reuşeşti să îmbini atâtea talente. Și anume despre asta vorbim în reportaj.

Tu ne-ai învățat, cum să ne urmăm visele, iar noi am transpus în viață libertatea în comunicare.

YOU este primul abonament Moldcell care se adaptează perfect la nevoile tale de comunicare. Acum nu te mai limitezi atunci când apelezi în afara rețelei sau internațional, pentru că YOU include până la 400 minute naționale, convertibile internațional. La ele, TU alegi volumul de trafic perfect pentru tine.

Un alt avantaj YOU este comunicarea gratuită și nelimitată cu 3 numere în rețea, la orice oră și în orice zi, indiferent de planul YOU selectat.

Iar cu oțiunea EXTRA poți adăuga 50 minute naționale sau 1 GB trafic Internet cu doar 15 lei. Poți să-ți activezi concomintent minute și GB, ba mai mult – o poți face de 3 ori pe lună. Adaugă minute! Petreci mult timp pe net? – Activează mai mult trafic!

YOU #LiberSăFiiTU

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?