Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Denunțul împotriva lui Plahotniuc. Cum a reacționat Candu

21 sep. 2017,, 14:50   Politică
6598 4

Spicherul Andrian Candu s-a referit astăzi la denunțul depus la Procuratura Generală de președinta PAS, Maia Sandu, împotriva liderului PD, Vlad Plahotniuc, informează NOI.md.

El a calificat drept ”fantasme și povești” acuzațiile de uzurpare a puterii de stat aduse de Sandu lui Plahotniunc. Periculos, în opinia democratului, este faptul că în astfel de jocuri de imaginație sînt implicate instituțiile statului, în cazul dat Procuratura Generală.

„E regretabil că sînt nevoit să comentez fantasme și povești. Am impresia că pur și simplu unii sînt lipsiți de inițiativă și propuneri bune și pornesc alte motoare în imaginație, vin cu tot felul de propuneri, care nu sînt realiste deloc. Cel mai periculos este atunci cînd, din lipsă de imaginație sau propuneri bune, implici în luptă politică instituțiile statului”, a comentat astăzi Candu.

Maia Sandu a depus astăzi un denunț la Procuratură împotriva lui Plahotniuc, invocînd faptul că liderul PD ar controla astăzi toată puterea executivă în stat, precum și sistemul judiciar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?