Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Noi detalii despre tratamentul la care va fi supus Michael Schumacher

21 sep. 2017,, 12:30   Externe
3295 0

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher ar putea fi transportat la o clinică din Texas, SUA pentru a-și continua tratamentul. Fostul campion a fost rănit grav în urma unui accident la ski, în Alpii Francezi, pe 29 decembrie 2013, scrie digi24.ro

Mai multe informații apărute în presa germană și citate de Eurosport sugerează că starea lui Schumacher ar fi una fragilă, motiv pentru care familia a luat decizia de a îl trata la o clinică din America. Fostul campion ar urma să intre pe mîna unui specialist în leziuni pe creier, profesorul Mark Weeks, care este pregătit să preia cazul lui Schumacher. Există posibilitatea ca familia pilotului să se mute în Texas pe termen nelimitat, cît timp va fi nevoie pentru ca tratamentul să dea roade.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher a fost motiv de speculație pentru tabloide, în ultimii ani, iar familia fostului pilot nu a oferit prea multe detalii, cu excepția unui comunicat din aprilie 2014, cînd soția acestuia a anunțat că Schumacher are momente în care dă semne că este conștient și se trezește din comă.

Trei luni mai tîrziu, fostul pilot nu mai era în comă și a fost mutat de la spitalul din Grenoble la casa familiei din Elveția, pe malul lacului Geneva.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?