X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Candu a spus cînd se așteaptă al doilea raport Kroll

20 sep. 2017,, 15:30   Economie
3629 2

Cel de-al doilea raport al Companiei „Kroll” care investighează frauda comisă la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank va fi prezentat nu mai tîrziu de noiembrie 2017.

Acest fapt a fost menționat de către președintele Parlamentului Moldovei, Andrian Candu, în cadrul unei întrevederi cu adjunctul asistentului secretarului Trezoreriei SUA pentru Europa și Eurasia, Elizabeth Berry, relatează NOI.md.

„Rezultatele investigației și penalizarea celor care se fac vinovați de furtul din bănci sînt extrem de importante. Totodată, este cel puțin la fel de important să fie recuperați banii fraudați”, a spus Andrian Candu.

Spicherul Parlamentului a comunicat despre lansarea unei platforme de comunicații interinstituționale pentru monitorizarea și controlul mersului investigării fraudei bancare și recuperării activelor sustrase. „Scopul urmărit de autorități este accelerarea proceselor de recuperare a banilor și o mai bună conlucrare pe acest dosar fără atingerea independenței instituțiilor”, a spus Andrian Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?