X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Șeful RTEC, întrebat ce studii are și rugat să demisioneze

20 sep. 2017,, 15:40   Capitala
6800 4

În cadrul ședinței de astăzi al Consiliului municipal Chișinău, consilieri municipali i-au sugerat șefului Regiei Transport Electric (RTEC), Gheorghe Morgoci, să-și dea demisia și să facă publice informațiile privind studiile sale, notează NOI.md.

Potrivit consilierei socialiste Eugenia Ceban, angajații instituției au depus o plîngere prin care cer ca șeful RTEC să fie demis.

„Solicit în mod de urgență să fie inițiată procedura de demitere. Colectivul RTEC spune că nu includeți căldura în troleibuz la indicația lui Chirtoacă, nu au veceuri, cantină. De la 4 august 2017 nu le-ați achitat nimic salariaților. Iată plîngerea colectivului sub semnătură, unde vă cer demisia pentru lipsă de competență și numirea unui nou director. Dați-le voie să vină tinerilor specialiști!”, a declarat Eugenia Ceban în cadrul ședinței.


Sursa: Facebook - Iv Ceban

Pe de altă parte, consilierul PPEM Ruslan Codreanu, făcînd referire la un studiu din 2006, a declarat că zilnic se fură zeci de mii de lei din banii pentru tichete.

„Vă opuneți vehement taxării electronice. Știu de ce vă opuneți, pentru că nu veți putea fura. Poate ar trebui să vă depuneți demisia”, a menționat Codreanu.

La rîndul său, Gheorghe Morgoci a spus că nu se opune introducerii tichetelor electronice. Acest fapt stă în puterea consilierilor locali.

Propunerea de examinare a solicitării angajaților RTEC cu privire la demiterea lui Gheorghe Morgoci a fost înregistrată și va fi supusă dezbaterilor în cadrul viitoarelor ședințe CMC.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?