X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Moment viral după cutremurul din Mexic: un cîine a fost salvat (VIDEO)

21 sep. 2017,, 02:30   Externe
4114 1

Pe rețelele de socializare sînt distribuite numeroase fotografii și filmări cu momente șocante sau emoționante de după cutremurul de 7,1 din Mexic.

La cîteva ore după cutremur s-a viralizat un clip cu operațiunea de salvare a unui Golden Retriever. Cîinele a fost scos de sub dărîmături, în capitala Ciudad de Mexico. Momentul a stîrnt un val de entuziasm printre voluntarii prezenți, care încep să aplaude frenetic.

Mexicul a declarat azi trei zile de doliu naţional după seismul catastrofal soldat cu sute de morţi, relatează presa locală. Autorităţile au declarat stare de dezastru în urma cutremurului.

Epicentrul celui mai recent seism a fost în apropiere la Atencigo, în statul Puebla, la aproximativ 120 de kilometri de Ciudad de Mexico şi la o adîncime de 51 de kilometri, potrivit Institutului American de Geofizică USGS.


Mexicul este o ţară cu risc seismic mare, iar un cutremur cu magnitudinea 8,1, produs luna aceasta în sudul ţării, s-a soldat cu cel puţin 90 de morţi.

Ciudad de Mexico este unul dintre cele mai dens populate oraşe din lume, cu peste 20 de milioane de oameni locuind în zona metropolitană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?