X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Termoelectrica vine cu recomandări pentru gestionarii blocurilor

20 sep. 2017,, 09:51   Societate
1800 0

Termoelectrica S.A. recomandă gestionarilor blocurilor locative să pregătească sistemul ingineresc din interiorul blocului și să prezinte pașaportul de pregătire a instalațiilor de termoficare, notează NOI.md.

Spălarea hidropneumatică a sistemelor de încălzire și încercarea la presiune a acestora, izolarea termică a sistemelor inginerești de alimentare cu energie termică – sînt printre cele mai importante lucrări care trebuie executate de către gestionarii blocurilor locative. Aceste lucrări sînt recomandate cu scopul de a evita problemele de ordin tehnic ce țin de livrarea necalitativă a energiei termice din interiorul blocului, în perioada rece a anului.

”Lucrările de pregătire a sistemului interior sînt foarte importante, întrucît de calitatea executării acestora depinde calitatea furnizării energiei termice, odată cu începerea sezonului rece”, a declarat directorul general al companiei Termoelectrica, Veaceslav Eni.

Totodată, în cazul în care gestionarii înregistrează datorii la energia termică, aceștia sînt îndemnați să colaboreze cu Termoelectrica în privința achitării restanțelor financiare. Astfel, aceștia sînt invitați la sediul întreprinderii (str. T. Vladimirescu, 6, Centrul Comercial) pentru a semna o tranzacție de prevenire a litigiului.

Termoelectrica menționează că edificiile conectate la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică pot fi conectate la serviciile de termoficare şi înainte de emiterea deciziei oficiale de începere a sezonului de încălzire. Pentru aceasta este nevoie de o solicitare oficială din partea administratorului, președintelui ÎMGFL, ACC, APLP etc. Procedura de conectare la căldură durează mai puțin de trei ore.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?