X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Candu, supărat: Opoziția să se trezească la realitate!

19 sep. 2017,, 12:30   Politică
3382 4

Alegerile parlamentare din 2018 vor avea loc în baza sistemului mixt de vot. Este o realitate pe care opoziția trebuie să o accepte, a declarat astăzi revoltat spicherul Andrian Candu, comentînd revendicările forțelor extraparlamentare, notează NOI.md.

Candu le-a recomandat liderilor PAS și Platformei „DA” să nu mai umble cu „perturbarea societății”. Potrivit lui, lupta opoziției cu guvernarea s-a transformat în una personală, care ar fi ghidată de la Berlin.

„Opoziția să se trezească la realitate! Haideți mîine dimineață să se spele bine pe ochi și să înțeleagă că alegerile din 2018 pot fi în baza sistemului mixt. Discuția s-a terminat! Să se pregătească pentru acele alegeri parlamentare, să nu mai tot umble să perturbe și societatea, și pe partenerii noștri de dezvoltare”, a spus hotărît Candu.

Democratul a mai menționat că nu aceasta este opoziția de care are nevoie Republica Moldova. În opinia lui, Maia Sandu și Andrei Năstase ar fi compromis total ideea protestului, dar și ideea de „opoziție sănătoasă”.

„Noi toți duminică am văzut, aș zice eu, o debandadă în rîndurile opoziției, partidele se critică unele pe altele, vin cu poziții diferite, nu prea știu ce vor. Din considerente că Moldova are nevoie de o opoziție consolidată, am discutat la partid posibilitățile de a oferi opoziției unele mecanisme de acces în instituții, în așa fel încît să fie mai bine informați”, a declarat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?