Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Un şofer a filmat iadul de pe autostradă (VIDEO)

19 sep. 2017,, 10:10   Externe
8183 0

Furtuna ce a acoperit România și Serbia, luînd viața mai multor oameni, a fost filmată de către un șofer.

Lorand Szasz, un user Facebook, a postat ieri în jurul orei 17 o înregistrare de la volan cu furtuna teribilă de lîngă Belgrad, pe autostrada spre Novi Sad.

Belgrad e la 150 de km de Timişoara. Din declaraţiile autorităţilor, se pare că frontul atmosferic a ajuns la Timişoara după ce a trecut prin Serbia (a intrat în România prin sud-vest). Cum viteza vîntului a fost de ~110 km/h, nu i-a luat mai mult de o oră, o oră şi jumătate să ajungă la Timişoara, scrie Promotor.

În urma furtunilor de scurtă durată, dar de intensitate semnificativă, care s-au abătut ieri în vestul României, au fost semnalate efecte negative la nivelul a 212 localități din 15 județe (Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Caraș-Severin, Hunedoara, Harghita, Iași, Maramureș, Mureș, Suceava, Sălaj și Timiș), informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, precizînd că din cauza diferitelor obiecte sau a arborilor doborîți de vîntul puternic, s-au înregistrat 145 victime, dintre care opt persoane au decedat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?