X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Democrații reacționează la incidentul din timpul protestului de ieri

18 sep. 2017,, 11:37   Politică
6864 16

PDM cere instituțiilor abilitate ale statului să investigheze de urgență incidentul produs ieri în timpul protestului opoziției, cînd mai multe persoane au încercat să intre cu un microbuz în mulțime, comunică NOI.md.

„Incidentul ar fi putut avea urmări tragice dacă forţele de ordine nu ar fi intervenit prompt pentru a opri înaintarea microbuzului", se arată într-o notă de poziție a democraților. Aceștia mai cer ca răufăcătorii să fie demascați și aduși în fața justiției.

„PDM condamnă vehement modul în care ieri, în timpul protestului organizat de opoziţie, cîteva persoane au încercat să intre cu un microbuz în mulţime, forţînd în acest fel cordonul de poliţişti care asigura ordinea publică”, spun democrații.

Totodată, ei i-au acuzat pe liderii PAS și PDA, Maia Sandu şi Andrei Năstase, de cinism, argumentînd că aceștia au așteptat pasiv să vadă cum microbuzul trece peste cordonul de poliţişti.

„Ceea ce s-a întîmplat ieri la protestul opoziţiei este un act iresponsabil, pe care opinia publică trebuie să-l cunoască, la fel cum trebuie să cunoască neîntîrziat rezultatele anchetei privind acest act deosebit de grav, care ar fi putut duce la o situaţie tragică”, mai afirmă democrații.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?