Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

​Era criptovalutelor: cum să nu dai greș în alegerea unei criptovalute ©

18 sep. 2017,, 11:05   Business
6327 0

Creșterea rapidă a cursurilor criptovalutelor atrage din ce în ce mai mult atenția investitorilor.

De exemplu, cea mai populară din lume criptovalută bitcoin, de la începutul anului a crescut aproximativ cu 400%, iar costul criptovalutelor litecoin și ethereum a crescut în ultimul an în medie de 10 ori. Bineînțeles, o astfel de profitabilitate astăzi nu este în stare să ofere nici o bancă și nici un fond de investiții. Se pune întrebarea: cum de investit într-o criptovalută și pe care de ales?

Pentru a găsi răspuns la această întrebare frecventă, începătorului îi va trebui nu puțin timp. La urma urmei, piața criptovalutară are foarte multe avantaje, dar și cîteva dezavantaje. Începînd studierea, investitorul se va confrunta în mod inevitabil cu o serie de dileme organizaționale: care bursă de ales pentru cumpărarea criptovalutelor, cît de sigură este, cum de înregistrat, unde de păstrat criptovalutele, care criptovalute de folosit, unde de le obținut etc.

Pentru cei care nu au timp să analizeze caracteristicile pieții criptovalutare, dar există dorința de a obține profit pe potențialul său nelimitat, cea mai optimală soluție ar fi cumpărarea unui portofoliu de investiții, care include cele mai promițătoare criptoactive. Un astfel de produs este portofoliul CryptACapital, care a fost creat și introdus pe piață de brand-ul internațional financiar Alpari și care are o cerere mare în rîndul investitorilor pentru ușurința investițiilor și oportunitatea de a obține un profit bun.

CryptACapitaltriple beneficii de la investiții

Așa cum am menționat, un interes ridicat față de criptovalute duce la creșterea cursurilor lor. Cu toate acestea, costul diferitelor valute se schimbă inegal, cu fluctuații în diferite perioade – cînd unele cresc, cînd altele. Anume cu aceste caracteristici luate în considerare a fost creat portofoliul de investiții CryptACapital, care include trei cele mai lichide și populare criptovalute: Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Cererea față de aceste criptovalute este cheia creșterii potențialului venit. Astfel, avantajul principal al portofoliului CryptACapitaleste diversificarea, ceea ce înseamnă a investi în același timp în trei valute. Aceasta oferă posibilitatea de a obține un rezultat mai stabil.

Un alt avantaj incontestabil al criptoportofoliului Alpari este ușurința de a investi. Tot ce trebuie este să achiziționați o parte din portofoliu – token, și apoi să urmăriți doar statistica privind veniturile din „Cabinetul personal” pe site-ul Alpari. De investit în portofoliu puteți pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de ieșire anticipată prin vînzarea tokenurilor.

Oportunitățile reale ale valutei digitale

Pe lîngă toate acestea, criptoportofoliul se deosebește profitabil de metodele tradiționale de investiții prin rentabilitatea sa. De exemplu, creșterea valorii unui token de la 500 la 1.000 de unități va însemna 100% profit pentru cei care au cumpărat la timpul potrivit, iar apoi au vîndut cota de active în portofoliu. Iar faptul că valoarea tokenului în ultima perioadă a crescut semnificativ, ne putem convinge vizitînd compartimentul corespunzătoare pe site-ul Alpari.

În plus, un interes deosebit față de valutele digitale va duce, mai devreme sau mai tîrziu, la un deficit al acestui activ, iar acest lucru face ca portofoliile criptovalutare să fie un instrument perspectiv de investiții. În prezent, intrarea în CryptACapital este foarte confortabilă și este de numai 100 $. Cu toate acestea, vă recomandăm să investiți mai mult de 1000 USD, deoarece un astfel de nivel de investiție va permite să obțineți rezultate mult mai semnificative.

Astfel, dacă vă gîndiți serios la posibilitatea de a obține profit pe criptovalute, ar trebui să acordați atenție acestui produs de investiții. Cu mai multe informații despre CryptACapital, puteți face cunoștință pe site-ul alpari.com.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?