Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

La Mobiasbancă ai mai multe avantaje pentru afacerea ta ©

18 sep. 2017,, 10:59   Business
4064 0

Ai o afacere și vrei să o dezvolți? Mobiasbancă este deschisă pentru tine și afacerea ta!

Îți oferim credite în condiții de care vei fi cu adevărat mulțumit! Profită acum de 10% reducere la dobândă la toate creditele pentru finanțarea activității curente.

Poți beneficia de până la 500 000 lei fără gaj și posibilitatea de a-ți finanța capitalul circulant pe termen de până la 5 ani.

Iar pentru extinderea afacerii ai 10% reducere la rata dobânzii la creditele pentru investiții.

Totodată, datorită parteneriatului băncii cu multiple organizații internaționale de finanțare, poți accesa creditare în condiții preferențiale și alte avantaje, inclusiv: grant de la 10 la 15% în cadrul programului cu BERD și UE EU4BUSINESS-EBRD Credit Line, 40% grant din programul IFAD, până la 50% din valoarea gajului pentru suma creditului contractat poate fi garantată de InnovFin, precum și poți obține garanție bancară în doar 2 ore la prețuri promoționale.

„Mobiasbancă și-a obișnuit deja clienții cu stabilitate și produse financiare oferite în condiții atractive. Noua ofertă comercială vine să susțină și mai mult mediul de afaceri să se dezvolte și să-și sporească competitivitatea”, a menționat Filip Kotora, Director Comercial Retail Banking.

În plus, oferta pentru deservirea curentă a companiei include gratuități și reduceri avantajoase la produsele bancare BusinessCard, MobiasSMS, deschiderea/ deservirea contului curent nou, deservirea sistemului Client-Bancă și plățile intrabancare în lei.

Vizitează cea mai apropiată unitate Mobiasbancă sau contactează consilierul personal și profită de noua ofertă, valabilă până la 31 decembrie a.c.

Pentru alte detalii, apelează serviciul Contactell la 022 256-456, disponibil 24/7.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?