Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Topul celor mai frumoase femei din lume a suferit schimbări

19 sep. 2017,, 05:00   Showbiz
11747 3

Un site din străinătate a făcut topul celor mai frumoase vedete din lume, iar Angelina Jolie se află și ea pe listă, dar nu pe prima poziție, la fel și regina Rania a Iordaniei.

Nu știm exact care au fost criteriile pe baza cărora a fost întocmi acest top 50 vedete frumoase, căci de-a lungul timpului, definiția frumuseții a continuat să evolueze. Se pare că atît prezența scenică, cît și munca lor au contribuit la ocuparea unui loc cît mai sus în top, iar nominalizările nu țin cont de atributele ficize ale persoanelor. Au fost desemnate o mulțime de nume cunoscute, de la actrițe tinere precum Emma Stone, la cele vechi în branșă precum Angelina Jolie sau Penelope Cruz, dar și unele puțin cunoscute de publicul larg. Să vedem, așadar, cine se situează pe primele poziții ale clasamentului și cine ocupă locul fruntaș!

Penelope Cruz ocupă locul 47

Deși este de o frumusețe rar întîlnită la cei 43 de ani ai săi, Penelope nu a reușit să urce prea mult în top. Este o actriță talentată și apreciată de întreaga lume și arată extraordinar, dar a reușit să se clasifice la coada listei.

Adriana Lima, pe locul 38


Deși este un top model și defilează pentru marile case de modă, fiind și unul dintre îngerașii Victoria’s Secret, frumoasa braziliancă de 36 de ani a reușit să se situeze pe poziția 38.

Keira Knightley ocupă locul 30

Vedete care au trecut de la blond la brunet

Cu niște trăsături de model și cu o carieră de succes, actrița în vîrstă de 32 de ani a fost clasată dincolo de jumătatea listei, mai exact pe locul 30.

Raniah Al Abdullah, pe locul 24

Ea a reușit performanța să se clasifice în prima parte a topului, mai exact pe locul 24. Deși este una dintre cele mai chic și mai apreciate prințese din lume, aparițiile ei și munca depusă nu au fost îndeajuns de importante pentru a ocupa un loc fruntaș.

Emilia Clarke este pe locul 15

Actrița din „Game of Thrones” este și ea prezentă în topul celor de la stylecraze, pe locul 15. Frumoasa Emilia Clarke i-a cucerit pe fani cu rolul său din celebra serie care a ajutat-o să cîștige o popularitate imensă în întreaga lume.

Angelina Jolie se situează pe locul 4

Una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood a fost detronată. Angelina a reușit să ocupe doar locul 4, în ciuda prestanței sale la Hollywood.

Locul 3 a fost ocupat de Blake Lively

Soția lui Ryan Reynolds, în vîrstă de 30 de ani, mamă a doi copii, a urcat pe podium pe locul al treilea. Talentata actriță are o carieră de succes în lumea cinematografiei și asta a ajutat-o să crească în ochii fanilor.

Scarlett Johansson

Locul 2 este ocupat de nimeni alta decît Scarlett Johansson. În vîrstă de 32 de ani, actrița americană s-a remarcat prin talentul său și este mai mereu apreciată pentru aparițiile de pe covorul roșu.

Deepika Padukone – locul 1

Locul întîi este ocupat de o actriță nu foarte cunoscută la Hollywood, ci una cu prezență la Bollywood. Deepika Padukone are 31 de ani. Cu toate că nimeni nu s-ar fi gîndit la asta, ea este una dintre cel mai bine plătite actrițe din lume. Joacă în filme, are propria sa linie de îmbrăcăminte și conduce o fundație caritabilă în India. Ea este acum cea mai frumoasă femeie din lume, în locul Angelinei Jolie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?