Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Explozii puternice la o brutărie din Barcelona (VIDEO)

16 sep. 2017,, 18:00   Externe
6155 0

Cel puțin 21 de persoane au fost rănite, în urma a două explozii care au zguduit o brutărie din Barcelona, oraș care a fost lovit de un atac terorist în luna august.

Brutăria se află la parterul unei clădiri cu șapte etaje, care a fost evacuată, în urma deflagrației, relatează El Pais.

Prima explozie a fost cea puternică, avînd loc la primele ore ale dimineții. A urmat o altă deflagrație, iar apoi brutăria a fost cuprinsă de flăcări.

În urma incidentului, 21 de persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare critică. Totodată, opt persoane sunt în stare gravă și 12 au avut răni ușoare. Dintre aceștia, șase au primit îngrijiri medicale la fața locului, în timp ce ceilați au fost transportați la spitalele din apropiere.


Din primele informații se pare că exploziile au fost provocate de o posibilă scurgere de gaze, au anunțat autoritățile spaniole.

„Am auzit o explozie puternică, iar clădirea s-a mișcat. M-am trezit, am văzut flăcări și apoi fum. Am fost să-l iau pe fiul meu și când am ieșit afară deja ajunseseră pompierii, au fost foarte rapizi”, a declarat un bărbat care locuiește în apropiere de brutărie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?