Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

SIS ”a dat buzna” în holul Parlamentului

15 sep. 2017,, 16:21   Societate
6123 2

De Ziua Internațională a Democrației, Serviciul de Informaţii şi Securitate participă, la invitaţia Parlamentului, la Ziua uşilor deschise, notează NOI.md.

Cu această ocazie, în holul legislativului are loc o expoziţie a instituţiilor statului care raportează Parlamentului, printre care Serviciul de Informaţii şi Securitate, Centrul Național Anticorupție, Comisia Electorală Centrală, Banca Națională şi altele.

În cadrul acestui eveniment, Serviciul de Informaţii şi Securitate este reprezentat de Centrul Antiterorist şi Detaşamentul cu Destinaţie Specială ,,Alfa”.

Standul SIS cuprinde echipamentul folosit pe timpul executării misiunilor de serviciu de către ofiţerii de informaţii şi securitate, o proiecţie de filme reprezentative pentru activitatea instituţiei, precum şi materiale publicistice elaborate în cadrul politicii de promovare a educației de securitate.

Evenimentul oferă oportunitatea de a cunoaşte şi consolida legătura dintre Serviciul de Informaţii şi Securitate şi societate, precum şi se înscrie în eforturile instituţiei de a deveni deschisă şi transparentă, atît cît permite specificul activităţii sale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?