Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Atunci și acum! Cîntărețe ale anilor 90 despre care probabil că ați uitat

18 sep. 2017,, 00:00   Showbiz
4545 0

Anii 90 n-au fost marcați doar de dive precum Britney Spears sau Christina Aguilera, pe care toată lumea le știe cum se prezintă și azi.

Au mai fost niște voci bune ale unor artiste, ce n-au reușit să se mențină pe scena muzicală. Drept urmare, au dispărut și nimeni n-a mai știu nimic despre muzica sau viața lor. Noi vă invităm să ne aducem aminte de trei cîntărețe care ne-au încîntat, în anii 90, cu trei piese destul de bune și să le descoperim cum arată acum.

Jennifer Paige (44)

Numele ei probabil că nu-ți spune nimic azi, dar americanca aceasta a avut în anul 1998 un hit care a stat mai multe săptămîni în topul U.S. Billboard. Este vorba despre piesa Crush, destul de difuzată de postul de muzică MTV și de o cîntăreață blondă și drăguță, care și-a datorat succesul și imaginii.


Astăzi, Jennifer a ajuns la 44 de ani și continuă să cînte, dar nu cu foarte mare succes sau, cel puțin, nu unul care să se ridice la nivelul celui înregistrat de albumul ei de debut, Jennifer Paige.

Cu toate acestea, timpul a fost indulgent cu Jennifer, artista arătînd, și azi, la fel de bine ca în tinerețe.

Joan Osborne (55)

În 1995, această artistă americană era auzită peste tot, grație hitului devenit, în timp, legendar: One of Us. O piesă pentru care a primit trei nominalizări la Premiile Grammy și, din păcate, cam ăsta a fost apogeul carierei sale.

Joan continuă să cînte și azi, fără să se mai bucure, însă, de expunere. Altfel, artista care s-a declarat bisexuală are o fiică de 13 ani și trăiește, astăzi, mai mult în anonimat.

Joan Osborne în prezent

Meredith Brooks (59)

Tot despre o cîntăreață americană este vorba și aici, și anume Meredith Brooks, autoarea hitului Bitch, din 1997. Dacă faci parte din generația MTV, sigur îți aduci aminte de această melodie datorită căreia Meredith a fost nominalizată la două premii Grammy.

{{244857}}În vîrstă de 59 de ani, cîntăreața și chitarista americană a mai cîntat pînă în anul 2007, însă plănuiește să revină anul acesta, după o pauză de zece ani în care s-a dedicat campaniilor umanitare.

Meredith Brooks în prezent
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?