X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Video surprinzător de la nunta lui Brigitte cu Emmanuel Macron

16 sep. 2017,, 02:00   Externe
10530 2

Avea 39 de ani și era căsătorită, încă din anul 1974, cu bancherul Andre-Louis Auziere, cînd l-a cunoscut pe Emmanuel Macron, cel care avea să devină peste ani soțul și marea iubire a vieții ei.

Nici barierele legate de diferența de vîrstă, nici faptul că el era elevul ei n-au contat și n-au stat în fața iubirii lor. Azi, cînd el este Președintele Franței, aceste amănunte atîrnă greu și sînt puncte sensibile pentru amîndoi.

captură video

Despre povestea lor de iubire și despre toate amănuntele legate de uniunea lor, s-a mai vorbit. Ceea ce a rămas ascuns, însă, este cadrul idilic în care cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă pe 20 octombrie 2007. Nunta propriu-zisă, care a avut loc acum zece ani, și care i-a avut drept martori de cununie pe profesorul lui de economie, Marc Ferracci, și pe afaceristul Henry Hermand, care declara înainte de tragica lui trecere în neființă (din 2016) că ”Emmanuel nu a luat niciodată o decizie importantă fără să vorbească cu mine”.

Emmanuel și Brigitte, în ziua nunții lor. 20 octombrie 2007

Nunta dintre Brigitte și Emmanuel a avut loc, așadar, în orașul Touquet, din regiunea Pas-de-Calais, acolo unde cei doi locuiau. La ceremonie au participat, pe lîngă cei doi martori, toți cei apropiați și familiile lor, iar momentul a fost filmat, prin urmare avem ocazia să-i vedem pe Brigitte și pe Emmanuel în haine de mire și mireasă, spunînd „Da!” în fața ofițerului de stare civilă.

Cît despre mireasa Brigitte, în vîrstă de 54 de ani pe atunci, aceasta purta o rochie albă, mini, care prezenta niște inserții metalice în partea de sus, iar pe deasupra purta un sacou lung, tot alb. O apariție, așadar, extrem de sexy, care-i punea în evidență picioarele lungi și sexy și care o caracterizează atît de mult, dat fiind faptul că și astăzi, la 64 de ani, poartă aceleași ținute minimaliste.

Momentul tăierii tortului

Cît despre hairstyle și make-up, din cîte vedem din acest video, mireasa Brigitte optase pentru un machiaj al ochilor strident, un ruj nude, și o coafură cît se poate de elegantă, cu onduleuri ușoare. Un look diferit față de cel pe care îl afișează astăzi, dar care o prinde la fel de bine. La fel de elegant și emoționant a fost și mirele, care după ceremonie a ținut un discurs în care le-a mulțumit invitaților pentru prezență, dar și frumoasei soții pentru că a făcut acest pas alături de el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?