Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Clinton se crede Cersei Lannister din „Urzeala tronurilor”

15 sep. 2017,, 03:00   Externe
3582 1

Fosta candidată la postul de președinte al SUA și-a amintit de episodul în care regina este purtată dezbrăcată prin stradă, fiind insultată de mulțime.

Ex-candidata la postul de șef al SUA Hillary Clinton s-a comparat în cartea „Ce s-a întîmplat?” cu Cersei Lannister din „Urzeala tronurilor”. Astfel, politiciana și-a amintit de momentul în care regina este dusă dezbrăcată pe stradă, iar mulțimea o insultă, relatează NOI.md cu referire la presa rusă.

- Nu e ușor să fii politiciană, dar cred că aș putea să spun că am fost lovită de toate insultele posibile. La mitingurile lui Trump mulțimea cerea să fiu pusă la închisoare. Ei strigau: „Vinovată, vinovată!”, la fel ca fanatici religioși din „Urzeala tronurilor”, care au scandat: „Rușine! Rușine!” cînd Cersei Lannister mergea la Castelul Roșu, a scris Clinton.

De menționat că în cărțile lui George Martin și în „Urzeala Tronurilor” Cersei este descrisă ca fiind un conducător crud și perfid, care, într-un fel sau altul, este implicată în moartea multor personaje. Și autorii ratingurilor deseori o declară pe Lannister ca fiind una dintre principalele eroine negative din întreaga sagă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?