X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Milioane de dolari pentru victimele uraganului din SUA

14 sep. 2017,, 03:30   Externe
2556 0

Vedetele de la Hollywood au adunat 14,5 milioane de dolari pentru victimele uraganelor în cadrul unui teledon uriaș organizat de principalele televiziuni din Statele Unite, scrie Page Six.

Zeci de vedete au participat la eveniment, unele au cîntat, altele au povestit pur și simplu diferite întîmplări din viața lor, important a fost pentru toți ca americanii care i-au urmărit să sune și să doneze cît mai mulți bani care să ajungă la victimele uraganelor. Iar rezultatul a fost pe măsură, la momentul în care s-a terminat teledonul, care a durat o oră, în conturi se adunaseră 14,5 milioane de dolari.

Evenimentul a fost moderat de Jamie Foxx și Leonardo DiCaprio, iar pe scenă au cântat artiștii Stevie Wonder, Usher si Blake Shelton cei trei interpretînd piese de încurajare a americanilor să fie alături de victimele urgiilor.

Justin Bieber, George Clooney, Barbra Streisand, Al Pacino, Lupita Nyong’o, Jay Leno și alte zeci de vedete au răspuns la telefoanele celor care făceau donații. Între timp, Beyonce, Will Smith și Dwayne „The Rock“ Johnson au rimis încurajări prin mesaje video.


„Dezastrele naturale nu discriminează”, a spus Beyonce. „Nu-mi pasă dacă ești un imigrant, negru sau alb, hispanic sau asiatic, evreu sau musulman, bogat sau sărac.“ Cher și Oprah Winfrey au spus povestea din spatele unei imagini devenite virale, care surprindea mai mulți oameni care au făcut un lanț uman pentru a salva pe cineva aflat pe punctul de a se îneca în Houston.

Inițial teledonul urma să fie organizat pentru sprijinirea victimelor uraganului Harvey care a lovit Texasul, dar a fost extins și pentru sprijinirea locuitorilor din Florida și Caraibe, devastate în ultimele zile de Irma.

Billy Crystal a anunțat la final că s-au adunat 14,5 milioane de dolari la sfîrșitul showului, iar televiziunile care au transmis întregul eveniment, ABC, CBS, NBC, Fox, HBO, MTV, BET si Univision, au anunțat că liniile telefonice pentru donații rămîn deschise.

Evenimentul a fost organizat de producătorul de rap Bun B și managerul de talente Scooter Braun.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?