Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Liga Campionilor a început cu înfrîngerea "Juventus" (VIDEO)

13 sep. 2017,, 13:40   Sport
3502 0

Primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor (LC) la fotbal a început cu victoria majoră a Clubului de Fotbal "Barcelona" asupra "Juventus".

Clubul din Catalonia și-a luat revanșa pentru înfrîngerea din sezonul trecut, cînd "Juventus", în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, nu i-a lăsat "Barcelonei" șansa de a ajunge în semifinalele turneului. Un joc splendid a demonstrat încă odată Lionel Messi, care s-a remarcat înscriind două goluri în poarta lui Gianluigi Buffon, încă un gol fiind înregistrat în contul lui Ivan Rakitic, relatează NOI.md.

În meciurile cu granzii din Spania și Italia s-a așteptat inițial o luptă crîncenă, această asigurare o primiseră, anterior, fanii de la antrenorul principal al Barcelonei, Ernesto Valverde. El anunțase atunci întîlnirea "celor două cele mai puternice echipe", asta în pofida faptului că Trofeul Ligii Campionilor UEFA din 2016 aparține echipei "Real", care este principalul rival al "roșii albaștrilor" (supranumele dat fotbaliștilor "Barcelonei") la Campionatul Spaniei. Plăcere de la meci au primit, în cele din urmă, doar fanii Clubului din Catalonia, "Juventus" arătînd însă un joc neexpresiv.

Jucătorii echipei "Juventus" în prima repriză au aplicat mai multe lovituri în bara transversală a porții adversarilor, fără a înregistra însă rezultate concrete. Dimpotrivă, Clubul catalan, în avangarda căreia se află: Lionel Messi, Luis Suarez și Ousmane Dembélé pînă la pauză au sporit viteza, construind un atac eficient. Legionarul uruguayan al "Barcelonei" Suarez și-a făcut drum spre zona de penaltiuri a "Bătrînei Doamne" (supranumele dat Clubului de Fotbal "Juventus" – nota red.) transmițîndu-i pasa lui Messi, care a marcat exact în poarta lui Buffon.


În a doua repriză, gazdele controlau completamente situația, fapt confirmat de două goluri înscrise în poartă. Messi alergînd ca săgeata pe flancul drept, a făcut de acolo o pasă prin aer pe suprafața de pedeapsă. Acolo, mingea a lovit în călcîiul unuia dintre apărătorii echipei "Juventus", de la care balonul a ricoșat spre jucătorul "Barcelonei" Ivan Rakitic. Horvath a înscris în poarta oaspeților din Italia. Toate punctele pe "i" au fost trasate de Lionel Messi, care l-a dejucat pe apărătorul adversarilor și a șutat în poarta "veteranului" CF "Juventus" Gianluigi Buffon de la distanța de 20 de metri.

Victoria asupra "Juventus" le-a permis discipolilor lui Ernesto Valverde să conducă clasamentul din grupul "D", cu trei puncte la activ. Într-un alt meci al grupului, "Sporting" a învins "Olympiacos" cu scorul de 3: 2, ocupînd locul al doilea. Cel mai mare scor a fost înregistrat în grupul „C“, unde „Chelsea“ i-a învins pe persecutorii „Sheriff“-ului din echipa „Karabah“, cu scorul de 6: 0. În grupul "B", Clubul "Paris Saint-Germain", care în vara anului trecut îl cumpărase pe cel mai scump jucător de fotbal din istorie, învingînd "Celtic" cu scorul de 5: 0. Debutantul "de aur" al Clubului francez Neymar s-a făcut remarcat cu un singur gol.

Link Real Madrid Champions League Cistigator Iunie 2017: http://noi.md/md/news_id/226154

Prima rundă din faza grupelor Ligii Campionilor se va încheia cu opt meciuri, care vor avea loc în seara zilei de 13 septembrie. Cîștigătorul actual "Real" va găzdui la Madrid echipa Ciprului "APOEL". Totodată, fanii consideră că meciul central al zilei va fi cel disputat de "Liverpool" și "Sevilla". Un alt Club englez, "Tottenham" de la Londra, va juca împotriva "Borussia", Dortmund, iar "Manchester City" va juca în deplasare cu echipa "Feyenoord".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?