X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Parfumuri şi produse cosmetice dubioase găsite de polițiști (VIDEO)

13 sep. 2017,, 13:51   Societate
3732 0

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Rîşcani au documentat activitatea frauduloasă a unei femei care vindea parfumuri și produse cosmetice fără acte de proveniență, notează NOI.md.

Ghereta a fost depistată pe teritoriul pieţei comerciale din strada Calea Moşilor, unde era expus spre vânzare un lot impunător de produse cosmetice şi articole de parfumerie cu semne evidente de falsificare, pe care erau aplicate mărci comerciale a unor producători de talie internaţională. Produsele în valoare de peste 110 000 lei au fost ridicate şi urmează a fi supuse unor expertize, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor ce prezintă interes acţiunilor de investigaţii. La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actele necesare, ce ar demonstra provenienţa, persoana se încurca în declaraţii.

Actualmente se stabilește suma prejudiciului adus titularilor de drept a căror mărci comerciale sunt protejate conform legislației în vigoare, iar acţiunile persoanei urmează a fi calificate juridic după finisarea cercetărilor, pentru aplicarea sancţiunilor prevăzute de lege.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?