X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

A apărut parfumul care miroase „a frică”. Ai avea curaj să îl miroși?

13 sep. 2017,, 03:30   Externe
2480 0

Parfumul „Threat de Toilette” a fost lansat de compania care face programe software pentru protejarea fata de hackeri, Kaspersky.

În colaborare cu Scarlett London, o cunoscută bloggeriţă de modă din Marea Britanie, producătorul rus de soluţii de securitate cibernetică a găsit o modalitate inedită de a atrage atenţia asupra importanţei securităţii cibernetice și a lansat un parfumul care miroase a frică, potrivit theinquirer.net.

Ingredientele folosite în conceperea acestui parfum nu au fost făcute publice, dar sticluța cu esențe ar trebui să-i aducă aminte consumatorlui de riscurile pe care le poate întîlni pe Internet.

Cei de la Kaspersky spun că parfumul miroase „a frică” – simbolic, desigur, pentru că scopul este să-i facă pe oameni să înţeleagă riscurile atacurilor cibernetice.

David Emm, cercetător principal de securitate la Kaspersky Lab, a declarat că „frica ne trezeşte simţurile. Frica nu mai este percepută doar în lumea fizică, este peste tot în jurul nostru, în vieţile noastre conectate” la internet.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?