Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Este oare posibil să-ți dezvolți carisma de lider? ©

4 sep. 2017,, 12:09   Business
2927 0

Ce este carisma? Cu toții înțelegem ce înseamnă acest cuvânt, însă, dacă vom adresa această întrebare către 5 persoane diferite, vom primi și 5 răspunsuri absolut distincte.

Totuși toate vor avea un punct comun. Persoanele carismatice, de regulă, obțin mai mult succes în viața personală, în carieră, atrag mai multă atenție și mai multe oportunități.

E posibil să „devii” un lider carismatic? Gandapas afirmă fără echivoc: da. „Carisma înnăscută, carisma ca dar al sorții sau al eredității este un mit. Un mit ce le convine persoanelor care au deja putere. Liderii nu sînt o rasă specială și nu reprezintă o subspecie aparte ". Liderii nu se nasc, liderii se formează.

Radislav Gandapas mai mult de 10 ani studiază fenomenul carismei, investigând biografiile marilor figuri carismatice ale trecutului și prezentului. La momentul actual, el este cel mai renumit Business Coach de pe teritoriul Rusiei și țărilor CSI. Radislav desfășoară peste 100 de traininguri anual, iar cărțile lui sînt traduse în 40 de limbi. Radislav are experiență în afaceri de peste 20 de ani; e proprietar și coproprietar al șase companii. Printre clienții lui se numără: МТС, Сбербанк, РЖД, Альфа-банк, IBM, MTV, Comitetul Olimpic Sochi-2014. În materie de artă oratorică și management, cu siguranță, este cel mai bun. De aceea, trainingurile lui se diferențiază întotdeauna prin atmosfera unică și atitudine profesionistă!

Clubul Tinerilor Antreprenori îi invită pe toți doritorii să participe la trainigul "Carisma Liderului", care va avea loc la 28 octombrie la Radisson Blu Hotel & Convention Center!

Pentru mai multe informații apelați la numărul de telefon 067 482 067 sau accesați site-ul: www.gandapas.kmb.md

Iată cum s-a desfășurat trainingul anterior cu Radislav:

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?