X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Opoziția cheamă cetățenii la un nou protest antiguvernare

30 aug. 2017,, 13:20   Politică
4280 3

Un nou protest organizat de forțele de opoziție extraparlamentare va avea loc pe 17 septembrie, în scuarul Parlamentului, informează Noi.md.

Anunțul a fost făcut astăzi de liderii PAS și al platformei „DA”, Maia Sandu și Andrei Năstase, care au îndemnat oamenii se alăture acțiunii îndreptate împotriva guvernării.

„Îndemn toţi cetăţenii ţării, oriunde s-ar afla, să protestăm faţă de nedreptatea ce ni se face de către o guvernare hoaţă. Doar cu o societate consolidată, cu oameni deşteptaţi, demni de trecutul şi, mai ales, de un viitor mai bun, putem face faţă situaţiei dramatice în care ne aflăm şi schimba în bine Moldova”, a declarat liderul platformei „DA”, Andrei Năstase.

Menționăm că ultimul protest organizat de opoziție a avut loc pe 30 iulie curent. Atunci cele două formațiuni și susținătorii lor și-au exprimat nemulțumirea față de modificarea sistemului electoral în Moldova. Proiectul de lege cu privire la introducerea sistemului mixt de vot a fost adoptat în lectură finală la sfîrșitul lunii iulie, ceea ce înseamnă că noul sistem de vot va fi pus în aplicare la alegerile din 2018.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?