X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Mayweather vs McGregor. Floyd l-a învins pe irlandez prin KO (VIDEO)

27 aug. 2017,, 09:45   Sport
4112 0

Mayweather vs McGregor. Pugilistul american Floyd Mayweather l-a învins pe irlandezul Connor McGregor prin KO tehnic, în meciul disputat la T-Mobile Arena din Las Vegas, la categoria semimijlocie, versiunea WBC, și transmis în direct de ProTV.

Mayweather vs McGregor, reacțiile celor doi după meci

Pugilistul Floyd Mayweather a declarat că meciul cu irlandezul Conor McGregor a fost ultimul al carierei sale, el afirmînd că a ales “partenerul potrivit pentru ultimul dans”.

“Conor este un adversar foarte dificil, am oferit fanilor ce voiau să vadă. Este mult mai bun decît credeam, a folosit diverse unghiuri. Dar eu am fost mai bun. Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans, aceasta a fost ultima mea luptă”, a declarat Mayweather.


Conor McGregor a spus, imediat după meci, că nu ştie dacă va mai boxa vreodată: “Am crezut că sînt aproape...devin neglijent cînd sînt obosit. Floyd a meritat să cîştige. Nu ştiu dacă voi boxa din nou”.

Mayweather vs McGregor, desfășurarea meciului

Mayweather s-a impus în runda a zecea, după arbitrul a decis încheierea meciului, deoarece irlandezul încasase mai multe lovituri.

McGregor a fost avertizat de arbitrul întîlnirii pentru lovituri nepermise. După ce în primele şase runde, McGregor a reuşit să opună rezistenţă, în următoarele şase, el a fost apoi dominat de americanul de 40 de ani.

McConnor a intrat în ring înfăşurat în drapelul Irlandei, în timp ce Mayweather a intrat avînd o cagulă pe faţă.

Imnul american a fost intonat de Demi Lovato, iar cel irlandez de Imelda May.

Arbitrul Robert Byrd i-a avertizat pe cei doi că meciul se va disputa după regulile din box: “Respectaţi tot timpul ordinele mele. Mr McGregor, Mr Mayweather, să trecem la treabă.”

La eveniment au fost prezente mai multe personalităţi din lumea artistică şi a sportului, precum, Bruce Willis, Dwayne “The Rock” Johnson, LeBron James, Mike Tyson sau rapperul Sean Combs.

Floyd Mayweather şi Conor McGregor au luptat pentru o centură WBC care conţine un număr impresionant de pietre preţioase şi o mare cantitate de aur. Centura este confecţionată din piele de aligator şi pe ea sînt aplicate 3.360 de diamante, 600 de safire, 300 de smaralde şi un kilogram şi jumătate de aur de 24 de carate.

McGregor, în vîrstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). McGregor a înregistrat în confruntările de arte marţiale mixte 21 de victorii şi trei înfrîngeri. Cu Mayweather, irlandezul a disputat primul meci de box profesionist din carieră.

Floyd Mayweather, în vîrstă de 40 de ani, nu a mai boxat din septembrie 2015. El are acum în palmares 50 de victorii în tot atîtea meciuri disputate, egalînd recordul legendarului Rocky Marciano.

Meciul a generat sume imense, estimîndu-se că veniturile din încasări pay-per-view vor fi de 500 de milioane de dolari , iar cele din vînzarea de bilete vor fi de 70 de milioane de dolari.

În plus, s-au atras 25 de milioane de dolari din sponsorizări şi vînzarea de obiecte promoţionale va mai aduce trei milioane de dolari.

În total, se estimează că 60 de milioane de dolari reprezintă suma totală pariată cu privire la rezultatul confruntării de la Las Vegas, un record.

Mayweather ar putea obţine peste 200 de milioane de dolari în urma acestui meci, iar McGregor cel puţin 70 de milioane de dolari.

Floyd Maweather vs Conor McGregor live-text:

UPDATE 7:51 FINAL DE MECI. Mayweather îl face KO pe McGregor în repriza a zecea.

UPDATE 7:50 Cu trei runde înainte de final, McGregor pare foarte obosit și îl ia foarte des în brațe pe Mayweather.

UPDATE 7:30 McGregor se descurcă onorabil după primele cinci runde, însă este clar în dezavantaj la capitolul runde cîștigate.

Mayweather nu a forțat pînă acum și a preferat să îl alerge prin ring și să trimită multe lovituri la corp.

Floyd Maweather vs Conor McGregor, proba cîntarului

Ambii au trecut cîntarul oficial înaintea luptei de la Las Vegas. McGregor a cîntărit 69,4 kilograme, iar Mayweather 67,8 kilograme. Lupta va fi la categoria 69,85 kilograme (semimijlocie).

La tradiţională “poză” faţă în faţă, cei doi sportivi au avut atitudini diferite. McGregor a ţipat tot timpul la adversarul sau, care a rămas calm.

Mayweather vs McGregor. “E în cea mai proastă formă în care l-am văzut. O să trec uşor prin el, credeţi-mă” a declarat irlandezul McGregor. “Greutatea nu cîştigă, lupta cîştigă. Nu va rezistă, reţineţi asta. Va fi de asemenea ultima lupta a lui Conor McGregor”, a afirmat americanul Mayweather.

McGregor, în vîrstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). Luptătorul MMA McGregor a înregistrat în confruntările de arte marţiale mixte 21 de victorii şi trei înfrîngeri. Cu pugilistul Mayweather, irlandezul va disputa primul meci de box profesionist din carieră.

Floyd Mayweather, în vîrstă de 40 de ani, nu a mai boxat din septembrie 2015. El are în palmares 49 de victorii în tot atîtea meciuri disputate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?